Snart ny sesong!

Vi ønsker at alle som vil spille curling skal kunne delta i serien vår. Hvis noen ikke har et lag å spille på, eller hvis noen lag trenger flere spillere – SI IFRA! I kamp vil vi at alle lag må være minst 3 spillere. Vi oppfordrer alle til å invitere med seg familie, venner og bekjente – enten til trening eller kamp. Vi har god plass på tirsdagene våre – og skulle gjerne vært nok lag til å kunne ha 2 divisjoner. Dette vil øke curlingopplevelsen og konkurranseaspektet hos de fleste.

 

Medlemskontingenten for hele sesongen 2014/15 er kr 1.000,- pr. spiller. Betales til kto.nr. 3100.60.63449.

 

Da nærmer det seg endelig sesongstart! Håvard, Arnfinn og Even har allerede lagt ned de første dugnadstimer for å gi oss så gode steiner som mulig. Takk for det Det eneste vi andre trenger å gjøre er å si ifra at vi har tenkt å spille curling snart! Påmelding av lag kan skje her på facebook eller på mail til tom@viego.no. Foreløpig kan vi bare melde på lagnavn – så skal jeg mase om detaljer senere.

Se også vår gruppe på Facebook for info.https://www.facebook.com/groups/158291740880677/

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *