Velkommen til sesongen 2013 – 2014

En ny curlingsesong står for døren. I år har vi fått tildelt tid i hallen på tirsdager fra 1800 – 2200 alle 4 banene. Det blir samme mengde som i fjor men konsentrert om én dag. En fordel at «alle» samles samme dagen, men kanskje en ulempe for de som ønsker 2 økter i uka. Blir i så fall trening etter kamp i den grad vi ikke fyller opp alle banene med 16 lag i serien.

Vi trenger påmelding fra lag som vil spille serie i år snarest og senest innen 1. September. Første dag for oss på is blir 3. September som blir til fri benyttelse for å fjerne rust fra steiner, koster, sko, rygger, hjerner etc. Første spilledag blir 10. September med kampstart 1800.

Ved påmelding av flere «nye» lag blir det vurdert å dele opp serien i 2 divisjoner der de svakest plasserte fra serien i fjor da blir satt opp sammen med de nye.

Lørdag og søndagstreningene blir som i fjor, men banene deles med Vigør.

God curl!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *